Presentatie training


Je medewerkers leren:

  • Indrukwekkende presentaties maken.
  • Representatief en helder spreken voor klanten.
  • Zelfverzekerd hun podium pakken zonder spreekangst.


5 sterren (29 Google reviews)
Een training Presenteren door een man bij een flip-over

Training Presenteren als een pro

Wil je dat jouw medewerkers indrukwekkend goede presentaties geven en het vertrouwen hebben om voor elke groep te staan? Dan is de incompany training 'Presenteren als een Pro' precies wat je zoekt! Deze training geeft professionals alle tools die ze nodig hebben om representatief en overtuigend je bedrijf te vertegenwoordigen.

Niet iedereen is van nature een geboren spreker. Veel mensen vinden presenteren maar spannend. Door de zenuwen komen ze niet geloofwaardig over. Tijdens deze training leren ze met rust en focus voor een publiek te staan, zonder dat angst hen nog langer in de weg staat. Bij toekomstige presentaties brengen met plezier ze een krachtige boodschap die binnenkomt.

Rube van Tienen - presentatietrainer

Trainer Rube van Tienen boeit, betovert en inspireert

  • Als Nederlands Kampioen laat hij met verbazingwekkende illusies zien hoe beïnvloedbaar mensen zijn.
  • Met 17 jaar praktijkervaring voelt hij haarfijn aan wat elke deelnemer nodig heeft.
  • Zijn persoonlijke verhaal (ook bekend van de meest bekeken Nederlandstalige TED Talk) inspireert mensen om buiten hun comfortzone te stappen.
Meer over Rube

Deze organisaties kozen voor PresentatiePro


"Rube heeft bij ons 4x een cursus presenteren gegeven. Wij kunnen niet anders doen dan hem 5 sterren geven. Iedereen was dol enthousiast. Rube is professioneel en benaderbaar. De cursussen zijn niet alleen leerzaam maar ook nog eens erg leuk. Er is veel interactie tijdens de sessies en zijn presentatieszitten vol met vermakelijke voorbeelden en nuttige tips.

Daarnaast was het voor ons belangrijk om een cursus op maat te krijgen die aan onze specifieke wensen zou voldoen. Dit was allemaal mogelijk.

Een aanrader voor iedereen!"

Natalie Pommerel - Q42

Dit zijn de 3 meest geboekte presentatie trainingen

Zelfverzekerd presenteren zonder angst

Veel mensen voelen zich onzeker en gespannen wanneer ze moeten presenteren. Dit gaat ten koste van de uitstraling en geloofwaardigheid van de spreker. In deze training ontdek je hoe presenteren ook heel ontspannen en vanuit zelfvertrouwen kan. Al oefenend ontdek je wat jouw natuurlijke spreekstijl is en krijg je opbouwende feedback. Na deze cursus zul je sterker in je schoenen staan op het podium.

Rube van Tienen beeld speekangst uit met dichtgetapete mond

Jezelf presenteren als ondernemer

Hoe krachtig presenteer jij jezelf als ondernemer? Kun jij mensen duidelijk maken wat je te bieden hebt, zonder als een opschepper over te komen? In deze cursus ga je aan de slag met je persoonlijke verhaal. Hiermee zul je makkelijker contact maken met anderen, sneller een gun-factor verdienen en door meer mensen serieus worden genomen als expert.

Een presentatie van een man met microfoon

Workshop pitchen voor jongeren

Een goed idee bedenken is één ding, maar hoe breng je jouw concept, start-up of advies over aan anderen? Tijdens een pitch heb je maar kort de tijd om je boodschap over te brengen. Na deze workshop weten jongeren hoe ze hun spreekangst onder controle kunnen houden, hoe je opvalt tussen de andere pitches en hoe je overtuigend overkomt.

Man juicht vanwege gewonnen wedstrijd

Wil je dat jouw team leert presenteren als een pro?


Neem contact op of download de brochure voor meer informatie