Summer course

Presenteren als een pro

Voel je de spanning stijgen bij de gedachte te moeten presenteren? Probeer je het wel, maar weet je dat het eigenlijk beter kan en moet?

Let dan goed op, want deze summer course laat jou presenteren als een echte pro.

Placeholder Image

Twee dagen lang de beste presentatie tools

Na deze training kun je met zelfvertrouwen een krachtig verhaal presenteren. Je kent jouw unieke spreekstijl en weet deze in te zetten om je publiek te boeien. Je presentaties geef je een heldere opbouw en je maakt moeiteloos contact met je publiek.

Dag 1

 • Vinden van je kernboodschap
 • Effectief werken met PowerPoint
 • Omgaan met spanning en zenuwen
 • Optimale voorbereiding stappenplan
 • De aandacht van je publiek vasthouden

Dag 2

 • Ontwikkel je eigen unieke presentatie stijl
 • Beïnvloedingstechnieken om je publiek te overtuigen
 • Contact maken met het publiek en interactie aangaan
 • Ruimte om te oefenen en persoonlijke feedback te krijgen
 • Ondersteun je verhaal met je lichaamstaal en stemgebruik

Presenteren voor professionals

Deze training is voor professionals en zelfstandig ondernemers die in hun werk presentaties moeten geven.

Laten we eerlijk zijn, presenteren is soms best spannend. Zeker als er veel op het spel staat.

Als jij je gespannen voelt voor een groep en wilt leren hoe je met overtuigingskracht presenteert, is deze training voor jou.

Aanmelden
Placeholder Image
Placeholder Image

Trainer: Rube van Tienen

 • Bekend van de meest bekeken Nederlandstalige TED Talk
 • 17 jaar praktijkervaring op honderden verschillende podia
 • Tweevoudig Nederlands kampioen goochelen
  (laat je spreekangst als sneeuw voor de zon verdwijnen)

"Als goochelaar ken ik de geheimen van publieksbeïnvloeding. Ik combineer dit met inzichten uit neuropsychologie, marketing- en theatertechnieken. Tussendoor laat ik verassende goocheltrucs zien om je scherp te houden. 😉"

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 16 juli en woensdag 17 juli 2024 van 10:00 tot 16:30.

Locatie: Fruittuin van West in Amsterdam.
Deze groene oase staat volledig in het teken van groei.
Parkeren kan gratis op het terrein.

Kosten: De investering voor deze training is 695,- excl. BTW.
Dat is inclusief beide dagen een heerlijke biologische lunch met producten uit de fruittuin + koffie en thee arrangement.

Wil jij je presentatie skills naar een hoger level tillen? Meld je dan hieronder aan voor de Summer Course Presenteren als een Pro.

Placeholder Image

Reserveer jouw plek

Vanwege de intensieve begeleiding van dit programma is het aantal plekken beperkt. Meld je daarom op tijd aan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan per mail meer praktische informatie.

  Naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  E-mail

  Telefoon

  Waarom wil je graag meedoen met de Summer Course?


  PresentatiePro
  5.0
  Gebaseerd op 29 beoordelingen
  powered by Google
  Anneke AbbingAnneke Abbing
  13:32 07 May 24
  Om 1 op 1 gecoacht te worden is best spannend. Je kan je niet meer verschuilen achter iemand anders. Maar Rube zorgt er echt voor dat je jezelf kan zijn. Door zijn vriendelijke uitstraling en open houding is er al snel een vertrouwensband.Een van mijn aandachtspunten was om te improviseren. Door de verschillende typetjes die Rube speelde, kon ik hier goed in oefenenen.Het was een hele leuke en leerzame tijd! Ik raad het iedereen aan die moet presenteren of voor groepen moet staan!
  Melvin KruinMelvin Kruin
  11:34 31 Jan 24
  Via via is Rube ons geadviseerd voor een kort maar krachtige act waarbij onze aftredende directeur in het zonnetje werd gezet. Rube wist er een geweldige mini show van te maken: toverkunst, creatieve speech en een geïmproviseerd liedje dat raakte....zowel de lachspieren als de geest. Chapeau Rube, we hebben genoten!
  Cinzia PauraCinzia Paura
  10:31 18 Nov 23
  Rube heeft ons (3 personen) in 2 sessies geleerd hoe we op een interessante en aantrekkelijke manier, een zakelijke presentatie kunnen geven. Hij deed dat met humor en persoonlijke aandacht. De goochel trucjes tussendoor maakte de sessies nog leuker. Ik ben overtuigd dat ik na de lessen van Rube, mijn publiek ook kan overtuigen.
  Giovani GildbrandsenGiovani Gildbrandsen
  18:40 30 Oct 23
  Een zeer fijne training gehad van Rube over hoe je goed presentaties kan geven en waar je op moet letten. Rube neemt je goed mee in het proces en kan ook duidelijke feedback geven waar je wat aan hebt. Een echte aanrader als het gaat om leren presentaties te houden!
  Samuel BeltmanSamuel Beltman
  09:18 24 Sep 23
  Rube heeft mij met een aantal sessies heel goed geholpen in de voorbereiding voor mijn presentatie. Dankzij zijn begeleiding werd mijn langdradige verhaal een sterk opgebouwde talk die de verbeelding prikkelt en de boodschap krachtig overbrengt. Aanrader voor iedereen die wel eens op het podium staat!
  Peter van AalderenPeter van Aalderen
  08:10 12 Apr 23
  Rube heeft mij geholpen bij het opzetten van een keynote. De begeleiding was heel 'hands-on' en dat vond ik fijn. Geen toffe praatjes, maar mooie daadjes. Hij heeft me vertrouwen gegeven in een goede afloop, ik heb er errûg veel van geleerd! 😉 Van harte aanbevolen!
  Sjoerd MeijerSjoerd Meijer
  15:14 26 Feb 23
  Voor een vergevorderde sollicitatie voor een functie in medical affairs moest ik een presentatie voorbereiden. Om mij voor te bereiden op de perfecte presentatie en om de puntjes op de i te zetten, heb ik een coachingstraject bij Rube gevolgd. Dit traject heeft mij een goed inzicht gegeven in waar voor mij verbeterpunten liggen en hoe ik aan deze punten kan werken. Ook vond ik het fijn dat Rube flexibel beschikbaar was gezien de tijdsdruk voor deze opdracht. Het bleek een geslaagde samenwerking, want ik heb uiteindelijk de baan gekregen! Rube, hartstikke bedankt voor de leerzame ervaring.
  Max HoebeMax Hoebe
  14:49 14 Jan 23
  De training pitchen had een indrukwekkend verhaal en alle tips werden meteen met een oefening in de praktijk gebracht.
  elise emendatorielise emendatori
  10:42 27 Jul 22
  Rube heeft onze events als dagvoorzitter gehost en deed dit echt perfect. Rube straalt een natuurlijke rust uit, hij is professioneel ,benaderbaar en betrekt het publiek in zijn verhaal. Mede daardoor is het publiek direct met de aandacht erbij en geïnteresseerd. Wij zullen Rube zeker vaker inhuren.
  Martin Clemens VillaMartin Clemens Villa
  11:42 17 Jun 22
  Zelf heb ik samengewerkt met Rube voor een maatschappelijke diensttijd programma genaamd Gouden Kans.Voor de deelnemers van dit project heeft Rube een workshop over pitchen verzorgd. Ik vond het als begeleider tof om te zien hoe hij de deelnemers kon inspireren en praktische tips gaf om beter te kunnen pitchen!
  Natalie PommerelNatalie Pommerel
  11:49 06 Jun 22
  Rube heeft twee workshops gegeven bij ons bedrijf verdeeld over vier sessies. Wij kunnen niet anders doen dan heb 5 sterren geven. Iedereen was dol enthousiast. Rube is professioneel en benaderbaar. De workshops zijn niet alleen leerzaam maar ook nog eens erg leuk. Er is veel interactie tijdens de sessies en zijn presentaties zitten vol met vermakelijke voorbeelden en nuttige tips.Daarnaast was het voor ons belangrijk om een workshop op maat te krijgen die aan onze specifieke wensen zou voldoen. Dit was allemaal mogelijk.Een aanraden voor iedereen!
  Fransisca BlaauwFransisca Blaauw
  13:52 25 Nov 21
  Hele leuke, leerzame en waardevolle coachingsessies presenteren gehad! Rube gaf bruikbare tips die echt een meerwaarde hadden voor mijn presentatie. Vooral de kans om te oefenen en persoonlijke, concrete feedback te krijgen heeft me geholpen (naast de interessante theorie over presenteren). Rube, bedankt! Ik zou je echt aanraden bij iedereen die de puntjes op de i wil zetten voor zijn of haar presentatie!
  js_loader