Rube van Tienen PresentatiePro

Rube van Tienen

Presentatie trainer / coach

Ik ben geen geboren spreker...


In groep 4 van de basisschool was ik het stilste jongetje van de klas. Ik durfde nooit iets te zeggen, omdat ik volledig blokkeerde wanneer iedereen naar me keek. Ik was introvert, sociaal onhandig en stond op het punt overgeplaatst te worden naar speciaal onderwijs...

Niemand had toen aan zien komen dat spreken in het openbaar mijn fulltime job zou worden. Ik had dan misschien geen aangeboren vlotte babbel, maar door oefening, coaching en training ging ik van stressvol presenteren naar succesvol presenteren. Inmiddels vind ik niets leuker dan spreken voor volle zalen, trainingen geven en mensen helpen om hun boodschap een podium te geven.


2x Nederlands kampioen goochelenEen goochelaar is meester in het beïnvloeden van zijn publiek. Tijdens mijn 10-jarige carrière als goochelaar ontwikkelde ik een methode om de aandacht van mijn publiek van begin tot eind te kunnen sturen. Dit is nog altijd een onderdeel van mijn trainingen in de vorm van tips & tricks.Goochelaar Rube van Tienen

Ik gaf de meest bekeken Nederlandstalige TED Talk

Video opgenomen in 2017 in Jaarbeurs Utrecht. 52.000+ weergaven op YouTube.
Mijn missie

Ieder mens heeft een uniek verhaal, dat verteld mag worden. Ik geef je de ruimte en het vertrouwen om echt te zeggen wat belangrijk voor je is. Mijn methodiek helpt saaie presentaties de wereld uit zorgt dat jij beter begrepen wordt.

Zie je ons al samenwerken?

Altijd leuk om kennis te maken en te kijken of het klikt!
Stuur me een bericht of plan vrijblijvend een call met me in.

Neem contact op

Ervaringen van anderen

"Met veel plezier heb ik een presentatie training gevolgd bij Rube. Dit heeft mij nieuwe inzichten gegeven en meer vertrouwen in het overbrengen van mijn boodschap."
Vincent - Head of sales
“Ik wilde graag tools en tips om mijn presentatie te verbeteren. Tijdens de presentatietraining was er een erg prettige sfeer. Rube pakt het goed aan. Helder, duidelijk, dynamisch. Ik ben weer geïnspireerd om meer te durven op het podium.”
Jasper - Entertainer
"Rube is een fantastische coach in het geven van presentaties. Hij kijkt naar je kwaliteiten en welke presentatievorm het beste bij je past. Rube kan je erg op je gemak stellen waardoor je het beste uit jezelf haalt. Daarnaast weet hij heel goed hoe je een verhaal boeiend houdt voor je publiek. "
Kamil - Zorgcoördinator
"Rube heeft een interactieve en inspirerende training over presenteren en storytelling gegeven aan een groep jongeren. Voor de groep voelde deze avond veilig en persoonlijk en ze waren actief betrokken. We ontvingen alleen positieve reacties van hen!"
Marion - Netwerkcoördinator
"Ik moet zeggen dat ik heel veel aan de presentatie coaching van Rube heb gehad. Ik heb mijn doelen kunnen verwezenlijken om steviger op te treden, meer structuur in mijn presentaties te krijgen en het publiek vanuit hun interesse te benaderen. Ik kijk er naar uit om met deze nieuwe vaardigheden aan de slag te gaan."
Daniël - Lobbyist
"Rube is iemand die goed luistert, rust uitstraalt, uitnodigt tot openheid en humor inbrengt. Wij maken zeker nog eens gebruik van Rube's diensten."
Stephana - CEO
"Fijne en betrouwbare samenwerking met Rube! Hij gaat vol respect om met startende pitchers. Heel mooi! Na zijn sessie zijn ze altijd weer een stuk gegroeid in hun vaardigheden."
Jorien - Community Manager
"Ik was altijd onzeker voorafgaand, tijdens en na mijn presentaties. Rube heeft me geleerd hoe je nu echt een goede presentatie maakt. Hij wist me telkens op mijn gemak te stellen. Ik heb nu een presentatie staan waarmee ik vol vertrouwen het podium op stap. Ik kan het iedereen aanbevelen om Rube in te schakelen als presentatiecoach."
Annita - Coach
"Hele leuke, op maat gemaakte, training. Rube is vlot, slim en weet waar hij het over heeft. Was erg nuttig."
Erica - Tenderspecialist

Wil jij ook zo'n succesverhaal?