Rube van Tienen PresentatiePro

Rube van Tienen

Presentatie trainer / coach

Ik ben geen geboren spreker...


In groep 4 van de basisschool was ik het stilste jongetje van de klas. Ik durfde nooit iets te zeggen, omdat ik volledig blokkeerde wanneer iedereen naar me keek. Ik was introvert, sociaal onhandig en stond op het punt overgeplaatst te worden naar speciaal onderwijs...

Niemand had toen aan zien komen dat spreken in het openbaar mijn fulltime job zou worden. Ik had dan misschien geen aangeboren vlotte babbel, maar door oefening, coaching en training ging ik van stressvol presenteren naar succesvol presenteren. Inmiddels vind ik niets leuker dan spreken voor volle zalen, trainingen geven en mensen helpen om hun boodschap een podium te geven.


2x Nederlands kampioen goochelenEen goochelaar is meester in het beïnvloeden van zijn publiek. Tijdens mijn 10-jarige carrière als goochelaar ontwikkelde ik een methode om de aandacht van mijn publiek van begin tot eind te kunnen sturen. Dit is nog altijd een onderdeel van mijn trainingen in de vorm van tips & tricks.Goochelaar Rube van Tienen

Ik gaf de meest bekeken Nederlandstalige TED Talk

Video opgenomen in 2017 in Jaarbeurs Utrecht. 62.000+ weergaven op YouTube.
Mijn missie

Ieder mens heeft een uniek verhaal, dat verteld mag worden. Ik geef je de ruimte en het vertrouwen om echt te zeggen wat belangrijk voor je is. Mijn methodiek helpt saaie presentaties de wereld uit zorgt dat jij beter begrepen wordt.

Zie je ons al samenwerken?

Altijd leuk om kennis te maken en te kijken of het klikt!
Stuur me een bericht of plan vrijblijvend een call met me in.

Neem contact op

PresentatiePro
4.9
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
Max HoebeMax Hoebe
14:49 14 Jan 23
De training pitchen had een indrukwekkend verhaal en alle tips werden meteen met een oefening in de praktijk gebracht.
elise emendatorielise emendatori
10:42 27 Jul 22
Rube heeft onze events als dagvoorzitter gehost en deed dit echt perfect. Rube straalt een natuurlijke rust uit, hij is professioneel ,benaderbaar en betrekt het publiek in zijn verhaal. Mede daardoor is het publiek direct met de aandacht erbij en geïnteresseerd. Wij zullen Rube zeker vaker inhuren.
Martin Clemens VillaMartin Clemens Villa
11:42 17 Jun 22
Zelf heb ik samengewerkt met Rube voor een maatschappelijke diensttijd programma genaamd Gouden Kans.Voor de deelnemers van dit project heeft Rube een workshop over pitchen verzorgd. Ik vond het als begeleider tof om te zien hoe hij de deelnemers kon inspireren en praktische tips gaf om beter te kunnen pitchen!
Natalie PommerelNatalie Pommerel
11:49 06 Jun 22
Rube heeft twee workshops gegeven bij ons bedrijf verdeeld over vier sessies. Wij kunnen niet anders doen dan heb 5 sterren geven. Iedereen was dol enthousiast. Rube is professioneel en benaderbaar. De workshops zijn niet alleen leerzaam maar ook nog eens erg leuk. Er is veel interactie tijdens de sessies en zijn presentaties zitten vol met vermakelijke voorbeelden en nuttige tips.Daarnaast was het voor ons belangrijk om een workshop op maat te krijgen die aan onze specifieke wensen zou voldoen. Dit was allemaal mogelijk.Een aanraden voor iedereen!
Fransisca BlaauwFransisca Blaauw
13:52 25 Nov 21
Hele leuke, leerzame en waardevolle coachingsessies presenteren gehad! Rube gaf bruikbare tips die echt een meerwaarde hadden voor mijn presentatie. Vooral de kans om te oefenen en persoonlijke, concrete feedback te krijgen heeft me geholpen (naast de interessante theorie over presenteren). Rube, bedankt! Ik zou je echt aanraden bij iedereen die de puntjes op de i wil zetten voor zijn of haar presentatie!
js_loader