Rube van Tienen PresentatiePro

Rube van Tienen

Presentatie trainer / coach

"Ik ben geen geboren spreker..."


Sterker nog: in groep 4 van de basisschool ben ik het stilste jongetje van de klas. Ik durf nooit iets te zeggen, omdat ik volledig blokkeer wanneer iedereen naar me kijkt. Ik ben introvert, sociaal onhandig en sta op het punt overgeplaatst te worden naar speciaal onderwijs...

Niemand had toen verwacht dat spreken in het openbaar mijn fulltime job zou worden. Ik heb dan misschien geen aangeboren vlotte babbel, maar door oefening, coaching en training ga ik van stressvol presenteren naar succesvol presenteren.

Inmiddels vind ik niets leuker dan spreken voor volle zalen, trainingen geven en mensen helpen om hun boodschap een podium te geven.


2x Nederlands kampioen goochelenEen goochelaar is meester in het beïnvloeden van zijn publiek. Tijdens mijn 10-jarige carrière als goochelaar ontwikkelde ik een methode om de aandacht van mijn publiek van begin tot eind te kunnen sturen. Dus, wees gewaarschuwd: tijdens mijn trainingen en presentaties kun je zomaar verwonderd worden door een illusie.Goochelaar Rube van Tienen

Bekend van de meest bekeken Nederlandstalige TED Talk

Ik sprak in 2017 in bij TEDx in de Jaarbeurs Utrecht. Ruim 66 duizend mensen bekeken deze TED Talk video (9 minuten) op YouTube.
Mijn missie

Ieder mens heeft een uniek verhaal, dat verteld mag worden. Ik geef je de ruimte en het vertrouwen om echt te zeggen wat belangrijk voor je is. Mijn methodiek helpt saaie presentaties de wereld uit zorgt dat jij beter begrepen wordt.

Op zoek naar spraakmakende trainingen en presentaties?

Laten we even kennismaken en kijken of het klikt. Ook wanneer ik je niet zelf kan helpen probeer ik altijd door te verwijzen binnen mijn netwerk.
Bel direct 06-175 06 737 of neem contact op om een afspraak te maken.

Neem contact op

PresentatiePro
5.0
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
Anneke AbbingAnneke Abbing
13:32 07 May 24
Om 1 op 1 gecoacht te worden is best spannend. Je kan je niet meer verschuilen achter iemand anders. Maar Rube zorgt er echt voor dat je jezelf kan zijn. Door zijn vriendelijke uitstraling en open houding is er al snel een vertrouwensband.Een van mijn aandachtspunten was om te improviseren. Door de verschillende typetjes die Rube speelde, kon ik hier goed in oefenenen.Het was een hele leuke en leerzame tijd! Ik raad het iedereen aan die moet presenteren of voor groepen moet staan!
Melvin KruinMelvin Kruin
11:34 31 Jan 24
Via via is Rube ons geadviseerd voor een kort maar krachtige act waarbij onze aftredende directeur in het zonnetje werd gezet. Rube wist er een geweldige mini show van te maken: toverkunst, creatieve speech en een geïmproviseerd liedje dat raakte....zowel de lachspieren als de geest. Chapeau Rube, we hebben genoten!
Cinzia PauraCinzia Paura
10:31 18 Nov 23
Rube heeft ons (3 personen) in 2 sessies geleerd hoe we op een interessante en aantrekkelijke manier, een zakelijke presentatie kunnen geven. Hij deed dat met humor en persoonlijke aandacht. De goochel trucjes tussendoor maakte de sessies nog leuker. Ik ben overtuigd dat ik na de lessen van Rube, mijn publiek ook kan overtuigen.
Giovani GildbrandsenGiovani Gildbrandsen
18:40 30 Oct 23
Een zeer fijne training gehad van Rube over hoe je goed presentaties kan geven en waar je op moet letten. Rube neemt je goed mee in het proces en kan ook duidelijke feedback geven waar je wat aan hebt. Een echte aanrader als het gaat om leren presentaties te houden!
Samuel BeltmanSamuel Beltman
09:18 24 Sep 23
Rube heeft mij met een aantal sessies heel goed geholpen in de voorbereiding voor mijn presentatie. Dankzij zijn begeleiding werd mijn langdradige verhaal een sterk opgebouwde talk die de verbeelding prikkelt en de boodschap krachtig overbrengt. Aanrader voor iedereen die wel eens op het podium staat!
Peter van AalderenPeter van Aalderen
08:10 12 Apr 23
Rube heeft mij geholpen bij het opzetten van een keynote. De begeleiding was heel 'hands-on' en dat vond ik fijn. Geen toffe praatjes, maar mooie daadjes. Hij heeft me vertrouwen gegeven in een goede afloop, ik heb er errûg veel van geleerd! 😉 Van harte aanbevolen!
Sjoerd MeijerSjoerd Meijer
15:14 26 Feb 23
Voor een vergevorderde sollicitatie voor een functie in medical affairs moest ik een presentatie voorbereiden. Om mij voor te bereiden op de perfecte presentatie en om de puntjes op de i te zetten, heb ik een coachingstraject bij Rube gevolgd. Dit traject heeft mij een goed inzicht gegeven in waar voor mij verbeterpunten liggen en hoe ik aan deze punten kan werken. Ook vond ik het fijn dat Rube flexibel beschikbaar was gezien de tijdsdruk voor deze opdracht. Het bleek een geslaagde samenwerking, want ik heb uiteindelijk de baan gekregen! Rube, hartstikke bedankt voor de leerzame ervaring.
Max HoebeMax Hoebe
14:49 14 Jan 23
De training pitchen had een indrukwekkend verhaal en alle tips werden meteen met een oefening in de praktijk gebracht.
elise emendatorielise emendatori
10:42 27 Jul 22
Rube heeft onze events als dagvoorzitter gehost en deed dit echt perfect. Rube straalt een natuurlijke rust uit, hij is professioneel ,benaderbaar en betrekt het publiek in zijn verhaal. Mede daardoor is het publiek direct met de aandacht erbij en geïnteresseerd. Wij zullen Rube zeker vaker inhuren.
Martin Clemens VillaMartin Clemens Villa
11:42 17 Jun 22
Zelf heb ik samengewerkt met Rube voor een maatschappelijke diensttijd programma genaamd Gouden Kans.Voor de deelnemers van dit project heeft Rube een workshop over pitchen verzorgd. Ik vond het als begeleider tof om te zien hoe hij de deelnemers kon inspireren en praktische tips gaf om beter te kunnen pitchen!
Natalie PommerelNatalie Pommerel
11:49 06 Jun 22
Rube heeft twee workshops gegeven bij ons bedrijf verdeeld over vier sessies. Wij kunnen niet anders doen dan heb 5 sterren geven. Iedereen was dol enthousiast. Rube is professioneel en benaderbaar. De workshops zijn niet alleen leerzaam maar ook nog eens erg leuk. Er is veel interactie tijdens de sessies en zijn presentaties zitten vol met vermakelijke voorbeelden en nuttige tips.Daarnaast was het voor ons belangrijk om een workshop op maat te krijgen die aan onze specifieke wensen zou voldoen. Dit was allemaal mogelijk.Een aanraden voor iedereen!
Fransisca BlaauwFransisca Blaauw
13:52 25 Nov 21
Hele leuke, leerzame en waardevolle coachingsessies presenteren gehad! Rube gaf bruikbare tips die echt een meerwaarde hadden voor mijn presentatie. Vooral de kans om te oefenen en persoonlijke, concrete feedback te krijgen heeft me geholpen (naast de interessante theorie over presenteren). Rube, bedankt! Ik zou je echt aanraden bij iedereen die de puntjes op de i wil zetten voor zijn of haar presentatie!
js_loader