Bekijk Rube's verhaal

Hoe een stil jongetje

zijn podium pakte

Presentatietrainer Rube van Tienen

Presentatie trainer Rube van Tienen
  • 2x Nederlands kampioen goochelen
  • TED Talk spreker (31.000+ views)
  • Auteur van Overtuigend Presenteren
  • Gecertificeerd DISC consultant
  • 17 jaar podiumervaring
Neem contact op

Klanten over Rube

"Met veel plezier heb ik een presentatie training gevolgd bij Rube. Dit heeft mij nieuwe inzichten gegeven en meer vertrouwen in het overbrengen van mijn boodschap."
Vincent - Head of sales
“Ik wilde graag tools en tips om mijn presentatie te verbeteren. Tijdens de presentatietraining was er een erg prettige sfeer. Rube pakt het goed aan. Helder, duidelijk, dynamisch. Ik ben weer geïnspireerd om meer te durven op het podium.”
Jasper - Entertainer
"Rube is een fantastische coach in het geven van presentaties. Hij kijkt naar je kwaliteiten en welke presentatievorm het beste bij je past. Rube kan je erg op je gemak stellen waardoor je het beste uit jezelf haalt. Daarnaast weet hij heel goed hoe je een verhaal boeiend houdt voor je publiek. "
Kamil - Zorgcoördinator
"Rube heeft een interactieve en inspirerende training over presenteren en storytelling gegeven aan een groep jongeren. Voor de groep voelde deze avond veilig en persoonlijk en ze waren actief betrokken. We ontvingen alleen positieve reacties van hen!"
Marion - Netwerkcoördinator
"Ik moet zeggen dat ik heel veel aan de presentatie coaching van Rube heb gehad. Ik heb mijn doelen kunnen verwezenlijken om steviger op te treden, meer structuur in mijn presentaties te krijgen en het publiek vanuit hun interesse te benaderen. Ik kijk er naar uit om met deze nieuwe vaardigheden aan de slag te gaan."
Daniël - Lobbyist
"Rube is iemand die goed luistert, rust uitstraalt, uitnodigt tot openheid en humor inbrengt. Wij maken zeker nog eens gebruik van Rube's diensten."
Stephana - CEO
"Fijne en betrouwbare samenwerking met Rube! Hij gaat vol respect om met startende pitchers. Heel mooi! Na zijn sessie zijn ze altijd weer een stuk gegroeid in hun vaardigheden."
Jorien - Community Manager
"Ik was altijd onzeker voorafgaand, tijdens en na mijn presentaties. Rube heeft me geleerd hoe je nu echt een goede presentatie maakt. Hij wist me telkens op mijn gemak te stellen. Ik heb nu een presentatie staan waarmee ik vol vertrouwen het podium op stap. Ik kan het iedereen aanbevelen om Rube in te schakelen als presentatiecoach."
Annita - Coach
"Hele leuke, op maat gemaakte, training. Rube is vlot, slim en weet waar hij het over heeft. Was erg nuttig."
Erica - Tenderspecialist

Wil jij ook zo'n succesverhaal?