Presentatietraining

Leer presenteren als een pro


Volg een presentatietraining of cursus presenteren bij PresentatiePro

PresentatiePro is een trainingsbureau voor mensen die iets te vertellen hebben. Ben jij er klaar voor om je verhaal te vertellen op het podium? Voorkom dat je af gaat wanneer je opkomt. Volg een presentatietraining of cursus presenteren, omdat een goed verhaal niet verloren mag gaan.

cursus presenteren

Waarom een presentatietraining

Presenteren is een krachtige methode om je verhaal kenbaar te maken. Veel mensen hebben een goed verhaal te vertellen, echter is het geven van een presentatie hierover weer een vak apart. In een presentatietraining leer je de fijne kneepjes van het vak.

Je zult merken dat je door te investeren in je presentatie skills, meer zelfvertrouwen krijgt op het podium. Het geven van een presentatie wordt leuker en minder spannend. Voor je publiek wordt het prettiger om naar je te luisteren en men zal je eerder serieus nemen.

Bij het geven van een presentatie staan er vaak grote dingen op het spel. Er moet een belangrijke keuze worden gemaakt, investering worden gedaan of beoordeling worden gegeven. De kwaliteit van de presentatie heeft grote invloed op de manier waarop mensen inhoudelijke afwegingen maken. Een presentatietraining kan zo een enorme boost geven aan je persoonlijke carrière.


“Ik wilde graag tools en tips om mijn presentatie te verbeteren. Tijdens de presentatietraining was er een erg prettige sfeer. Rube pakt het goed aan. Helder, duidelijk, dynamisch. Ik ben weer geïnspireerd om meer te durven en uit te proberen.”

– Jasper Oberon, President NMU

Presentatietraining Golden Circle

Met een cursus presenteren krijg je

  • Beter contact met je publiek
  • Meer zelfvertrouwen op het podium
  • Meer overtuigingskracht
  • Een betere reputatie
  • Meer plezier in het presenteren
Neem contact op

Wij werkten o.a. voor


presentatietraining Rabobank
Cursus spreken in het openbaar
cursus presenteren
presentatietraining
cursus presenteren angst HU

Inhoud cursus presenteren

Hoe kom je tot een succesvolle presentatie? Hiervoor gebruiken wij (onder andere) onze ASO-methode. Grijp de aandacht, begeleid je publiek door een heldere structuur en overtuig krachtig.

Aandacht

Structuur

Overtuigingskracht

Wat dacht je ervan…

Meteen maar even bellen?

Neem contact op