Personal Branding Video

Neem ons mee in jouw verhaal

Ik wil ook zo’n video!

Alles wat je deelt, groeit

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft dat gehoord moet worden. Wie dicht bij zichzelf blijft gaat de mensen aantrekken die bij hem passen. Wij vormen jouw verhaal tot een authentieke video, waarmee je de wereld kunt laten zien waar jij voor staat.

Hoe dat werkt? Klik hier

Hoe doen we dat?

Trainingsdag door Rube van Tienen

Tijdens de trainingsdag begeleid Rube je in de zoektocht naar jouw verhaal. Wat is de drijfveer achter jouw passie? In een kleine groep van 8 personen leer je om jezelf te presenteren als een pro. Blokkades worden doorbroken en je gaat jezelf beter leren kennen. Zo ben je optimaal voorbereid voor de draaidag.
Inclusief koffie, thee en een biologische lunch.

Draaidag met professioneel filmmaker

Op de draaidag ontmoeten we elkaar op een mooie locatie in Haarlem. Filmmaker Manuel neemt zijn beste filmapparatuur mee. We gaan pas opnemen wanneer je je helemaal op je gemak voelt om jezelf te zijn. Opnieuw staat Rube voor je klaar om je te coachen in het vertellen van je verhaal.
Inclusief koffie, thee en versnaperingen.

Montage tot een authentieke video

In de montage worden de beelden bij elkaar gebracht waarin jij het beste naar voren komt. Wanneer je tijdens de opnames even niet uit je woorden komt, knipt Manuel dit er kundig tussenuit. Het eindresultaat is een prachtige video van 60 tot 90 seconden.
Inclusief kleurcorrectie, logo, achtergrondmuziek en 1 aanpassingsronde.

Toegang tot Online community

Binnen de online community krijg je handige tips voor het schrijven van je presentatie en het publiceren van je video. Daarnaast kun je tussentijds feedback vragen aan Rube en de andere deelnemers. Zo hoef je er niet alleen voor te staan.

Zij gingen je voor…


“Rube, je schept een veilige setting voor het vormen van mijn persoonlijke verhaal en dat als een pro op film te zetten.”Rogier Tan
“Prachtige persoonlijke begeleiding die mij het vertrouwen gaf om echt mijn verhaal te durven delen”Eva Versteeg

Het is tijd om uit je schulp te komen

Het is erg comfortabel om mooie video’s van anderen te bekijken en hier vervolgens zelf niets mee te doen. Het gros van de mensen die dit lezen zal slechts een toeschouwer blijven. Dat is prima. Echter, wanneer je de volgende stap wilt maken op het gebied van personal branding zul je uit je schulp moeten komen.

Neem contact op

MANUEL HAZELEGER – FILMMAKER

“Manuel en Rube zijn een gouden duo. Wil je jezelf authentiek laten zien in een zeer professioneel filmpje? Dan beveel ik ze van harte aan.”Grace Diaz

RUBE VAN TIENEN – TRAINER