Cursus presenteren


  • Een interactieve beleving.
  • Direct toepasbaar voor je team.
  • Incompany te boeken door heel NL.

Plan je kennismakings call
4,9 (22 Google reviews)
Cursus Presenteren

Medewerkers die slecht presenteren kosten je organisatie handen vol geld.

Tijdens een presentatie staan er vaak grote beslissingen op het spel. Wordt het een deal of gaat je concurrent er met de opdracht vandoor? Wil een partner samenwerken of trekt hij zich terug? Een goede presentatie trekt mensen aan, maar een slechte presentatie stoot mensen juist af.

Henry Ford zei: "Het enige dat erger is dan een goed getrainde medewerker die vertrekt, is een slecht getrainde medewerker die blijft." Daarom investeren succesvolle organisaties in de presentatievaardigheden van hun mensen. Met de juiste cursus maak je van iedere presentatie een succesverhaal en wordt groei onvermijdelijk.

cursus presenteren
Presentatie training incompany

Presentatie trainer Rube van Tienen


  • Nederlands kampioen goochelen
  • 17 jaar praktijkervaring
  • Bekend van de meest bekeken Nederlandstlige TED Talk
Meer over Rube

Blije opdrachtgevers

presentatietraining
cursus presenteren angst HU
presentatietraining Rabobank
Cursus spreken in het openbaar
presentatietraining
cursus presenteren

"Rube heeft bij ons 4x een cursus presenteren gegeven. Wij kunnen niet anders doen dan hem 5 sterren geven. Iedereen was dol enthousiast. Rube is professioneel en benaderbaar. De cursussen zijn niet alleen leerzaam maar ook nog eens erg leuk. Er is veel interactie tijdens de sessies en zijn presentatieszitten vol met vermakelijke voorbeelden en nuttige tips.

Daarnaast was het voor ons belangrijk om een cursus op maat te krijgen die aan onze specifieke wensen zou voldoen. Dit was allemaal mogelijk.

Een aanrader voor iedereen!"

Natalie Pommerel - Q42

Dit zijn de 3 meest geboekte presentatie cursussen

Zelfverzekerd presenteren zonder angst

Veel mensen voelen zich onzeker en gespannen wanneer ze moeten presenteren. Dit gaat ten koste van de uitstraling en geloofwaardigheid van de spreker. In deze training ontdek je hoe presenteren ook heel ontspannen en vanuit zelfvertrouwen kan. Al oefenend ontdek je wat jouw natuurlijke spreekstijl is en krijg je opbouwende feedback. Na deze cursus zul je sterker in je schoenen staan op het podium.

Presenteren workshop

Jezelf presenteren als ondernemer

Hoe krachtig presenteer jij jezelf als ondernemer? Kun jij mensen duidelijk maken wat je te bieden hebt, zonder als een opschepper over te komen? In deze cursus ga je aan de slag met je persoonlijke verhaal. Hiermee zul je makkelijker contact maken met anderen, sneller een gun-factor verdienen en door meer mensen serieus worden genomen als expert.

Incompany training presenteren

Overtuigend pitchen voor professionals

Te vaak wordt je na een pitch door potentiële klanten afgepoeierd met "We denken er nog even over na", terwijl ze naar je concurrent gaan. Zonde van de moeite... Hoe overtuig je mensen dusdanig dat ze volmondig 'Ja, graag!' zeggen op jouw voorstel? Hoe bouw je een winnende pitch op? Ontdek de beste beïnvloedingstechnieken van 2022 in deze cursus en pitch voortaan als een pro.

Cursus presenteren Amsterdam of Haarlem

Is jouw organisatie klaar voor een groeispurt?

Bespreek de mogelijkheden voor een cursus presenteren

Plan je kennismakings call